Turnaj v kuželkách 2019

Dne 23. 4. 2019 proběhl třetí ročník turnaje v kuželkách. Letošního ročníku se zúčastnily tyto Domovy pro seniory: Chlumec, Dobětice, Velké Březno, Bukov, Severní Terasa a Dům pokojného stáří svaté Ludmily. V rámci turnaje bylo pro soutěžící připravené drobné pohoštění. První tři výherci obdrželi dárkové balíčky v podobě pochutin a všichni zúčastnění si odnesli diplom.

Výsledky turnaje:
  1. Místo Domov pro seniory Severní Terasa
  2. Místo Domov pro seniory Velké Březno
  3. Místo Domov pro seniory Dobětice
  4. Místo Dům pokojného stáří sv. Ludmily
  5. Místo Domov pro seniory Chlumec
  6. Místo Domov pro seniory Bukov
Všem výhercům gratulujeme a děkujeme všem zúčastněným. Těšíme se na další ročník.

Příprava na velikonoce

Děti z MŠ Chabařovice a naši uživatelé se v rámci mezigeneračního setkávání „MEZI NÁMI POVÍDEJ“ připravovali na velikonoční svátky. Uživatelé se společně s dětmi zapojili do výroby a vybarvování velikonočních vajíček, zajíčků a pomlázek z papíru. Všechny tyto činnosti děti, ale hlavně naše uživatele velmi bavili, strávili jsme spolu hezké úterní dopoledne a naladili jsme se na nadcházející velikonoční svátky.

Časopis Ludmila 1/2019

Po delší době opět vychází čtvrtletník Domu pokojného stáří svaté Ludmily "Ludmila."

Ke stažení ZDE....

Děti z MŠ Chabařovice přišly popřát našim ženám k MDŽ

Děti z MŠ Chabařovice přišly zazpívat, zarecitovat, zatančit, ale hlavně popřát k svátku MDŽ našim ženám. Naši uživatelé se s dětmi MŠ Chabařovice setkávají pravidelně v rámci mezigeneračního setkávání „MEZINÁMI – POVÍDEJ“.

Klavírní koncert pana Jiřího Knotte.

Klavírní koncerty pedagoga Teplické konzervatoře pana Jiřího Knotte,dipl.um., už se staly pro naše zařízení tradicí. Tentokrát přijel se zpěvačkou zahrát a zazpívat hlavně našim uživatelkám k svátku MDŽ. Zazněly známé i neznámé skladby českých, ale také zahraničních autorů, na konec jsme si společné zanotovali několik lidových písní, které jsou notoricky známé. Pan Jiří Knotte sklidil obrovský potlesk, a už teď se všichni těšíme na další návštěvu.

Divadelní a kouzelnické představení v Ludmile

Zpříjemnit únorové dny nám přijelo divadlo „M“ z Duchcova s divadelním představením „JAK ČERTI STAVĚLI SNĚHULÁKA“ a kouzelník Štěpán Šmíd se svým moderním kouzelnickým představením. Obě představení sklidila obrovský potlesk.

Děkujeme.

Masopust v Domě pokojného stáří svaté Ludmily

Jitrničky, jelítka, tlačenka, tradiční masopustní koláče, ale hlavně skvělá zábava, která se nesla celým středečním odpolednem. Po úvodním slově paní vedoucí Mgr. Jitce Urbanové začal rej masek, které si spolu s personálem vyrobili naši uživatelé. K vidění tak byla beruška, princezna, vodník, čert, myška nebo mladý myslivec. K dobré náladě a tanci přispěla hudební skupina VABANK z Teplic.

Předvánoční večeře v Domě pokojného stáří sv. Ludmily a slavnostní předání vozu TOYOTA OCHÚL

Ve čtvrtek 20. 12. 2018 se konala v prostorách Domu pokojného stáří svaté Ludmily tradiční předvánoční večeře uživatelů, rodinných příslušníků, zaměstnanců a hostů. Pokračování

Vánoční klavírní koncert

Domem pokojného stáří sv. Ludmily se odpoledne 20. 12. 2018 rozezněly vánoční koledy, které uživatelům přijel zahrát na klavír pedagog Teplické konzervatoře pan Jiří Knotte,dipl.um.

DSC03305DSC03312DSC03315DSC03324

Vánoční vystoupení dětí z MŠ Chabařovice

Vánoční čas našim uživatelům přišly zpříjemnit děti z MŠ Chabařovice v rámci mezigeneračního projektu „MEZI NÁMI – POVÍDEJ“. Naši uživatelé se pravidelně setkávají s dětmi z Mateřské školy Chabařovice, a to buď u nás v domově, nebo v mateřské škole. Společně tráví čas a dle aktuálního období hrají společenské hry, povídají si, vzájemně si pomáhají a zpestřují volné chvíle.

DSC03251DSC03246DSC03291DSC03288