Dne rodiny s Ovečkou se zúčastnilo více než 300 rodin

Centrum pro rodinu Ovečka, pobočka Oblastní charity Ústí nad Labem, uspořádalo v pátek 17. 5. v centrálním parku na Severní Terase již 5. ročník akce „Den rodiny s Ovečkou“, k příležitosti každoročního mezinárodního Dne rodiny.

Den rodiny s Ovečkou se blíží

Den rodiny 2019 Ovečka

Centrum pro rodinu Ovečka pořádá již v pátek 17. května v čase od 14.00 v Centrálním parku na Severní Terase tradiční akci „Den rodiny s Ovečkou“, těšíme se na Vaši účast. :)

Nejen charitativní bazar Blanky Straky

V obchodě s dámským oblečením „Blanka Straka“ proběhne ve středu 8. května Nejen charitativní bazar. Milé dámy, je potřeba pročistit sklady a uvolnit místo novým kouskům. Vybrali jsme tedy pro vás starší (ale stále šik a s visačkou) modely, které pořídíte za jednotnou cenu 500,- Kč. Dále tu pak najdete také kousky s drobnými vadami - rozbitý zip, kaz v látce apod. za pár korun a v neposlední řadě i kousky z druhé ruky, jejichž zakoupením podpoříte činnost Oblastní charity Ústí nad Labem. A to už stojí za to přijet, co říkáte?

Program aktivit CPR Ovečka na duben

Co chystá CPR Ovečka v dubnu se dozvíte v programech..

program_Ovecka_04_2019aprogram_Ovecka_04_2019b

Letní aktivity v Ovečce

Centrum pro rodinu Ovečka na Doběticích Vám nabízí volná místa v období letních prázdnin...

Letáčky a přihlášky naleznete ZDE

Letní prázdniny v Ovečce

Centrum pro rodinu Ovečka nabízí volná místa na období letních prázdnin v Prázdninovém klubíku pro děti 3-6 let a na Příměstském táboře pro děti 6-12 let.
Neváhejte a rezervujte si termín včas.

Prazdninovy_klubik_2019Příměstský tábor Ovečka 2019

Letní příměstské tábory s Ovečkou

Centrum pro rodinu Ovečka na Doběticích nabízí volná místa na letních příměstských táborech pro děti 1. stupně ZŠ v rámci projektu podpořeného z dotace EU. Vybírat můžete z termínů po celé letní prázdniny, přihlášky je možné podávat do zaplnění kapacity.

letní tábor Ovečka 2019

Jarní příměstské tábory v Ovečce a Světlušce

Nabízíme volná místa na Jarních příměstských táborech
v Ovečce na Doběticích a Světlušce na Střekově.

Jarní tábor Ovečka 2019  Jarní příměstský tábor Světluška

Při Tříkrálové sbírce 2019 na Ústecku se podařilo překročit hranici 100 tisíc korun

Oblastní charitě Ústí nad Labem se díky zapojení více než stovky dobrovolníků podařilo vykoledovat v letošním ročníku Tříkrálové sbírky celkově Kč 101.629,--, což je navýšení o více než 30 tisíc oproti minulému ročníku. Moc děkujeme všem dárcům, kteří přívětivě přijali naše koledníky a neodmítli pomoci potřebným.

Pokračování...

Ústecký deník - Tříkrálovým koledníkům šila kostýmy ženská věznice. Tradiční sbírka končí